Meteen naar de inhoud

Afspraak maken

Uitleg bij de boekingsknop

1) Vaste klanten

Als vaste klant kan je je afspraak ofwel meteen in het salon inboeken, ofwel online voor de maand erop. Alle terugkerende klanten kunnen online een afspraak inplannen naar keuze, bij het openen van de agenda op de 1e van de maand om 21u. Selecteer eerst de gewenste service en klik dan op “volgende”. De “oranje gekleurde vakjes” die je ziet verschijnen zijn de beschikbare data. Daaronder zie je in het wit de beschikbare uren. Wees er snel bij, want de plekjes zijn gauw weg.

2) Nieuwe klanten

De agenda voor nieuwe klanten komt elke 4e van de maand om 21u ‘s avonds online.

Je kan pas een afspraak boeken zodra de agenda open staat voor nieuwe klanten. Probeer je eerder te boeken, zal het systeem je e-mailadres niet herkennen en je afspraak niet inboeken. Je hoeft je niet op voorhand aan te melden. Alle nieuwe klanten boeken als eerste afspraak een “shape my curls nieuwe klant” in. Een “curl consult” is ook een optie.

Wil je vooral product-, stylingadvies en leren hoe je je krullen kan verzorgen? Schrijf je dan in voor een workshop. of vraag een online curl consult aan.

Vanaf nu kan je je bij interesse voor een afspraak hieronder via het formulier je gegevens nalaten. Kreeg je geen plekje te pakken op de 4e van de maand tijdens het boekingsmoment vanaf 21u? Vul dan het formulier in met je contactgegevens. Komen er in de loop van de maand plekjes vrij in de agenda, dan contacteren we jou en kijken we of dit vrijgekomen plekje voor jou past. Hoor je niets van ons, dan zit er helaas niets anders op dan te wachten tot de volgende maand en dan je kans opnieuw te wagen. We starten elke maand maw vanaf ‘nul’. Achter de schermen werken we hard aan uitbreiding, om iedereen binnenkort van een plekje te kunnen voorzien.

Nog vragen? Kijk ook even bij F.A.Q.

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 2 files.

Producten bijvullen

Je kan je productjes van Innersense en Bouclème laten hervullen in het salon . Dan krijg je standaard 10% korting op je product. Door je flesjes te hergebruiken, besparen we samen afval.

Belangrijke regels (Lees meer hierover bij F.A.Q.)

  • Kom op tijd voor je afspraak. Zowel jouw als mijn tijd zijn kostbaar. Ben je meer dan 15 minuten te laat? Dan moeten we onze afspraak mogelijk verzetten.
  • Kan je niet komen? Verwittig mij dan 48u op voorhand! Zo kan je plaatsje naar iemand anders gaan.
  • Kom je niet opdagen zonder te verwittigen? Dan wordt je afspraak als een no-show beschouwd, en moet je een vergoeding betalen. Lees meer hierover bij F.A.Q.